top of page
Etsi
  • Mia Montonen

Hyvää uutta vuotta!


Kun pohdin vuotta 2020 huomasin että vaikka tavoitteita ei aktiivisesti ajattele, ne ohjaavat toimintaa tavoitteita kohdin. Siksi päädyin ihan julkisesti tekemään tavoitteet vuodelle 2021.


Kokonaistavoitteena on elämän eri osa-alueiden tasapaino, niin että minulla on aikaa eri töille, opinnoille, vapaa-ajalle, läheisille, omalle hyvinvoinnille ja palautumiselle. Tasapaino tarkoittaa tässä myös sitä, että elämässä on väljyyttä sen verran että yllättäville iloille ja haasteille on tilaa.


Olen myös oppinut, että tavoitteiden tulee olla tarpeeksi konkreettisia. Joten yritän konkretisoida niitä hieman eri osa-alueittaan.

- Oma hyvinvointi on hyvä nostaa ensimmäiseksi. Jos en pidä itsestäni huolta, se hankaloittaa myös muiden tavoitteiden saavuttamista. Vuonna 2021 pyrin liikkumaan monipuolisemmin ja syömään terveellisemmin (eli käytännössä syön vähemmän karkkia, joka on suuri paheeni). Pidän myös huoli siitä, että palautumiselle jää tarpeeksi aikaa, enkä tee ylipitkiä työpäiviä.

- Omaa työelämääni koskien on tavoitteena, että vuoden 2021 lopussa minulla on selkeämpi ajatus seuraavista työvuosista ja niiden sisällöstä.

- Tavoitteeni psykoterapia opintoja ajatellen on, että ne etenevät suunnitelman mukaan, saan vuonna 2021 suuren osan vaadittavasta työharjoittelusta tehtyä ja saan opinnäytetyöni aloitettua.

- Tavoitteena on, että pidän enemmän yhteyttä läheisiini ja ystäviin. Tavoitteena on myös enemmän kulttuuri- ja ruokaelämyksiä. (Korona tilanne vaikuttaa tähän hieman, mutta kuten vuosi 2020 on opettanut, asioita täytyy ehkä miettiä toisella tavalla).

- Talouden suhteen tavoitteena on, että yritykseni tulovirta, suhteutettuna siihen käytettävään aikaan, kasvaa.


Minkälaisia tavoitteita teillä on?


Kiitos kuluneesta vuodesta ja oikein hyvää uutta vuotta!

30 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page