Palvelut perheille

& pariskunnille

Tukea perheille ja pareille

Tarjoan tukea vanhemmuuteen ja parisuhteeseen perheen eri elämänvaiheissa. Opiskelen pari- ja perhepsykoterapeutiksi ja tarjoan terapiapalveluita opiskelijahintaan. Vastaanottoni on tällä hetkellä Helsingissä Hämeentiellä, Sörnäisten ja Hakaniemen välissä.  Myös etävastaanotto tai kotikäynnit onnistuvat. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

PARISUHTEEN TUKEA

Kaikki parisuhteet kohtaavat karikoita. Erityisesti perhetilanteen muuttuessa voi parisuhde helposti ajatuta kriisiin. Myös arjen haasteet, niin kuin valvottava lapsi tai työstressi voi kuormittaa parisuhdetta. Parisuhteen tuen vastaanotolle voi tulla yksin tai kaksin kun tuntuu siltä, että haluaa jutella parisuhteestaan ulkopuolisen kanssa. 

Tapaamisia voi olla muutama tai sitten niistä voi syntyä pidempi prosessi.

PARI- JA PERHETERAPIA

Pari- ja perheterapiassa perheen jäsenet voivat työstää vuorovaikutustaan ja suhteitaan sekä jäsentää ja keskustella perheen tilanteesta. Terapiaan kautta perheen jäsenet saavat lisää ymmärrystä siitä, miten muut perheenjäsenet ajattelevat tilanteesta. 

Pariterapiassa pariskunnalla on mahdollisuus tuoda esiin tunteitaan, toiveitaan ja ajatuksiaan koskien parisuhdetta. Pariterapiaan voi tulla esim., kun pariskunnalla on haasteita vuorovaikutukseen tai luottamukseen liittyen. 

Pari ja perheterapiaan osallistuu aina vähintään kaksi perheen jäsentä, joskus koko perhe ja joskus myös muita lähiverkostoon kuuluvia. Terapia voi olla muutama tapaaminen tai pidempi prosessi.

Lisätietoa löytyy täältä.

VANHEMMUUDEN TUKEA

Raskaus tai lapsen saaminen ja kasvava lapsi voi aktivoida erilaisia ajatuksia, tunteita ja pohdintoja. On luonnollista, että vanhemmat kokevat ajoittain epävarmuutta ja haasteita. Jos tilanne kuitenkin pitkittyy, niin se voi johtaa vakavampiin ongelmiin. 

Vastaanotolla pääsee pohtimaan ja keskustelemaan vanhemmuuden herättämistä, joskus vaikeistakin tunteista. Vastaanotolle voi tulla yksin tai puolison ja/tai lapsen kanssa. 

Joskus yksi käynti on riittävä, joskus käyntejä tarvitaan muutama. 

RYHMÄTOIMINTAA VANHEMMILLE

Palvelua on tarjolla tällä hetkellä vain tilauksesta. Eli jos teitä on ryhmä, joka haluaa tukea vanhemmuuteen, niin ole yhteydessä ja räätälöidään teille sopiva palvelu.